DD Nieuwe Hardhouten Kozijnen

D&D Schilderwerken werkt met Kozijnen van Hoogland Kozijnen:

Waarom plaatsen wij Hoogland Kozijnen?

 • De hoogste kwaliteit houten kozijnen!
 • 30 jaar garantie!
 • Zeer scherpe prijzen!
 • Levering vanaf slechts 3 dagen!
 • Ruim 80 jaar ervaring!
 • Gebruik van de modernste technieken!
 • Persoonlijke klantgerichte service!

Hoogland Kozijnen is een familiebedrijf gespecialiseerd in houten kozijnen. Zij leveren hoogwaardige houten kozijnen voor uw ramen, deuren, dakkapel en/of schuifpui.

De kozijnen van Hoogland Kozijnen worden zelf gefabriceerd waardoor de kozijnen al vanaf 3 dagen geleverd kunnen worden tegen scherpe prijzen. Naast aantrekkelijke prijzen kunt u 30 jaar HPP garantie krijgen op al onze kozijnen. U kunt dus zorgeloos genieten van bijvoorbeeld uw dakkapel of schuifpui.

Voor dit maatwerk wordt eerst een afspraak gemaakt om de situatie en uw wensen door te nemen en maten op te nemen.

Alle  mogelijkheden worden met u  besproken en krijgt u  een gratis vrijblijvende offerte.

Vul hier uw gegevens in en u wordt gebeld voor een afspraak.

De voordelen van houten kozijnen

Houten kozijnen zijn te repareren

Iets waar je misschien niet snel aan denkt bij de aankoop van kozijnen, maar wat te doen indien kozijn door stormschade of inbraak beschadigd raakt? Een houten deurkozijn is bijvoorbeeld eenvoudig te repareren zonder dat het hele kozijnen vervangen dient te worden. Reparatie van een kunststof kozijn is vaak niet mogelijk en dus zal het hele kozijn vervangen moeten worden.

Houten kozijnen bieden duurzaamheid

Houten kozijnen zijn duurzaam. Men kan er zonder probleem van uit gaan dat een houten kozijn meer dan 50 jaar meegaat. Kunststof zal na 25 jaar afgeschreven moeten worden, de restwaarde is dus 0%.Bij een houten kozijn ligt dit anders. Slechte delen kunnen vervangen worden en de restwaarde bij hout ligt na 25 jaar op ongeveer 60 %. Een enorm verschil dus.

Onderhoud aan houten kozijnen

"Houten kozijnen vergen veel onderhoud", wordt vaak gezegd. Maar dit is lang niet altijd het geval. Als u zich houdt aan een onderhoudsschema met iedere twee jaar een inspectiebeurt, waarbij kleine gebreken (veelal aan de liggende delen) worden hersteld, dan volstaat één volle schilderbeurt per 7 jaar. Dit heeft vooral te maken met de verbeterde kwaliteit van de verf. Het onderhoud is daardoor veel minder intensief dan voorheen.

Prijs van kozijnen

De aanschafprijs van kunststof kozijnen liggen ongeveer vijf a zeven procent lager dan houten kozijnen. Ditzelfde percentage geldt ook voor het onderhoud. Kunststof kozijnen hebben nu eenmaal minder onderhoud nodig. Hierbij wordt echter vaak vergeten dat ook kunststof periodiek een wax- en wasbeurt nodig hebben. Helemaal onderhoudsvrij zijn ze dus niet! Een belangrijker argument is echter de levensduur van houten kozijnen. Een houten kozijn zal na 50 jaar vaak (bij periodiek onderhoud)nog prima te gebruiken zijn, en is in veel gevallen nog te repareren. Een kunststof kozijn is na 25 jaar geheel afgeschreven. U kunt zich voorstellen wat dit betekend bij een eventuele verkoop van uw woning!

De uitstraling van houten kozijnen

Vooral voor oudere klassieke huizen is er maar één keuze mogelijk en dat is hout. Hoewel er kunststof kozijnen zijn met een hout profiel, geeft dit nooit de krachtige uitstraling van een echt houten kozijn.

15 Responses

 1. ugudomi
 2. asomuqi
 3. odopune
 4. uqenuam
 5. ikedupe
 6. obojipo
 7. ovzebil
 8. awibocauz
 9. otxoxehu
 10. itukewage
 11. odovoh
 12. ojafoxwep
 13. epavaqa
 14. ofafidog
 15. dajucu

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.