Planmatig onderhoud

Planmatig onderhoud

Mooi schilderwerk geeft naast bescherming ook uitstraling aan uw woning of schip. Daarnaast is het schilderwerk één van de onderdelen die de waarde van uw huis of schip bepaald. Tijdig onderhoud van het schilderwerk is dus een goede investering.

Met een onderhoudsplan blijft het schilderwerk zorgeloos jarenlang in een optimale conditie.

Een onderhoudsplan omvat het tijdig herstellen van gebreken en het regelmatig aanbrengen van een afwerklaag. Hiermee is de levensduur van het schilderwerk en de ondergrond maximaal.

Nadat uw woning of schip volledig geschilderd is, worden in een persoonlijk adviesgesprek uw wensen bepaald.

De frequentie van onderhoud is afhankelijk van weersinvloeden en woonomstandigheden, waardoor elke onderhoudsplan anders is.

Een voorbeeld van een onderhoud planning;

Jaar 1; grote schilderbeurt

Jaar 2; controle schilderwerk

Jaar 3; licht lakken van zon en/of windkant

Jaar 4; controle schilderwerk

Jaar 6; grote schilderbeurt

Optionele posten zijn o.a.; bijwerken beschadigingen in jaar 2,3 en/of 4, schoonmaken/wassen van het schilderwerk in jaar 2, 3 en/of 4.

Doordat het planmatig onderhoud wordt afgestemd op de specifieke situatie van uw woning of schip en het schilderwerk voortdurend onder controle van een vakman staat, bent u verzekerd van vakwerk en zorgeloos onderhoud.

Het Huis Onderhoudsplan is een maatwerkplan dat in overleg met u wordt opgesteld. Hierbij hoort een onderhoudsschema dat is afgestemd op uw situatie. In dit schema staat chronologisch vermeld welke werkzaamheden wanneer verricht worden. Kiest u voor dit plan dan kiest u voor zekerheid. Om die reden ontvangt u een op naam gesteld garantie certificaat. Dit certificaat geeft u zwart op wit gegarandeerde kwaliteit van de uitgevoerde schilderswerkzaamheden en de toegepaste Sikkens Producten. Kijkt u ook eens voor uitgebreide informatie op de site van Sikkens.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.